Články

Podcast - TOP VISION: Lucie Janečková se rozpovídala o výčepním řemeslu a jak je důležité se vzdělávat

Lucie Janečková byla hostem podcastu TOP VISION: Lead and Learn.   Celý rozhovor si můžete po...

Lokál U Jiráta otevřel v pražské Vodičkově ulici

Nově otevřený Lokál U Jiráta oživil prostory bývalé plzeňské pivnice v centru Prahy a zavázal se čep...

Host má vždycky pravdu a prodělek je taky kšeft

„Velkorysost se bohatě vyplácí. Restauratér, který nepřistoupí na reklamaci, se často domnívá, že uš...

Vytváříme výčep pro 21. století

„Na výčepu se potkávají ležáky z menších i větších pivovarů a mají rovné podmínky pro to, aby zabodo...

Na pivo v Lokále se nesmí objevit jediná stížnost!

Oba startovali za výčepem a dnes zodpovídají za kvalitu piva v Lokálech a Ambiente, ale taky za řeme...

Za celou historii Ambiente jsme během jednoho roku nepřipravili tolik nových podniků jako teď

„Pandemie nás hodila do neznáma, ovšem z nelehké situace se povedlo vytěžit řadu nápadů, na které by...

Aby bylo pivo ještě lepší!

Čisté trubky jsou základem kvalitního piva. V Lokálech tuto pravdu ctí a sanitaci pivního vedení se ...

Výčepní Lokálu radí: Jak se čepuje pivo do PET lahve a jak si ho užít doma.

Zlomená PET lahev, správný úhel a rychlost, ale také čistota a teplota. Při čepování do PET lahve se...

8 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení