Články

Podcast - TOP VISION: Lucie Janečková se rozpovídala o výčepním řemeslu a jak je důležité se vzdělávat

Lucie Janečková byla hostem podcastu TOP VISION: Lead and Learn.   Celý rozhovor si můžete po...

Lokál U Jiráta otevřel v pražské Vodičkově ulici

Nově otevřený Lokál U Jiráta oživil prostory bývalé plzeňské pivnice v centru Prahy a zavázal se čep...

Host má vždycky pravdu a prodělek je taky kšeft

„Velkorysost se bohatě vyplácí. Restauratér, který nepřistoupí na reklamaci, se často domnívá, že uš...

Vytváříme výčep pro 21. století

„Na výčepu se potkávají ležáky z menších i větších pivovarů a mají rovné podmínky pro to, aby zabodo...

Na pivo v Lokále se nesmí objevit jediná stížnost!

Oba startovali za výčepem a dnes zodpovídají za kvalitu piva v Lokálech a Ambiente, ale taky za řeme...

Za celou historii Ambiente jsme během jednoho roku nepřipravili tolik nových podniků jako teď

„Pandemie nás hodila do neznáma, ovšem z nelehké situace se povedlo vytěžit řadu nápadů, na které by...

Aby bylo pivo ještě lepší!

Čisté trubky jsou základem kvalitního piva. V Lokálech tuto pravdu ctí a sanitaci pivního vedení se ...

Výčepní Lokálu radí: Jak se čepuje pivo do PET lahve a jak si ho užít doma.

Zlomená PET lahev, správný úhel a rychlost, ale také čistota a teplota. Při čepování do PET lahve se...

8 položek celkem